SERVERE VPS

Treci la nivelul următor, alege unul din serverele VPS prezentate în oferta noastră de mai jos și obține propriul server VPS în datacenter din România cu sau fără panou de control cPanel

GREATHOST > SERVERE VPS

Putere la prețul corect cu Servere VPS!

Control și funcționalitate dedicate într-un mediu scalabil!

VPS-01
VPS-02
VPS-03
VPS-04
VPS-05
Procesor
Stocare SSD
RAM
Trafic
/lună
comandă

SERVERE VIRTUALE PRIVATE

Serverele noastre virtuale private sunt construite de la început folosind doar tehnologie de stocare SSD. Beneficiați de putere, flexibilitate și control sporit pentru site-urile dvs. web.

Facilități Servere VPS

Infrastructură premium

Folosim echipamente de ultimă generație, de la cele mai renumite branduri de servere HP și Dell, toate serverele sunt colocate în centre de date profesionale garantând servicii de calitate premium clienților noștrii.

Activare VPS rapidă

La alți provideri aștepți câteva ore până la activarea serverului VPS, la GreatHost te bucuri de el în câteva minute după efectuarea plăți, recuperezi timpul pierdut prin instalarea și configurarea serverului VPS.

Virtualizare LXC

LXC este o tehnologie de virtualizare Linux prin izolarea proceselor. LXC poate proviziona mai multe containere securizate și izolate (altfel cunoscute VEs or VPSs) pe un singur server dedicat, permițând optimizarea resurselor utilizate.

Datacenter în românia

Toate servere GreatHost sunt colocate în centre de date profesionale cu conexiuni multiple la internet din România (Cluj și București). Astfel asigurăm o calitate sporită a serverelor VPS pe care le oferim clienților.

Întrebări puse frecvent

VPS sau Virtual Private Server (Server Virtual Privat) după cum sugerează și denumirea este o mașina virtuală care rulează pe un server dedicat. Aceasta are resurse garantate de obicei mai mari față de cele ale pachetelor partajate și oferă o izolare mai bună a acestora. Serverele VPS sunt recomandate aplicațiilor/site-urilor care au nevoie de mai multe resurse sau medii mai personalizate față de cele pe care le pot obține într-un mediu partajat.
Dacă ai nevoie de mai multe resurse pentru serverul tău VPS, precum Spațiu de stocare, Memorie RAM sau Procesor, se poate face upgrade în orice moment alegând un alt pachet sau prin a alege exact resursele de care ai nevoie. Upgrade-ul se realizează în timp real, fără downtime.

Contactează-ne.

Indiferent dacă aveți nevoie de informații sau întâmpinați o problemă suntem întotdeauna încântați să vă oferim sprijinul de care aveți nevoie, nu ezitați să ne contactați.
Telefon: 0750 444 434