Reseller
Găzduire Web SSD

Vă oferim cele mai bune pachete de Reseller Găzduire Web SSD, panou de control cPanel pe sistem de operare CloudLinux cu addon Immunify360 și LiteSpeed Web Server

GREATHOST > RESELLER GĂZDUIRE WEB

Pachete Reseller Găzduire Web

De la afaceri mici la întreprinderi, acoperim totul!

Cu pachetele de Reseller Web Hosting îți satisfacem nevoia de viteză și stabilitate. Abonamentele noastre de Reseller Găzduire Web îți ofera acces la panoul cPanel/WHM pe servere cu sistem de operare CloudLinux și addon Immunify360. Poți crea câte conturi dorești și beneficiezi de viteză ultra adusă de serverul web LiteSpeed și sistemul de stocare bazat pe SSD-uri. Îți garantăm contractual un uptime de 99,9%.

PACHETE RESELLERRGH-01RGH-02RGH-03RGH-04
PREȚ pachet6.49€/LUNĂ15.49€/LUNĂ34.49€/LUNĂ63.49€/LUNĂ
Spațiu de stocare SSD15 GB SSD50 GB SSD150 GB SSD300 GB SSD
Trafic lunarNecontorizatNecontorizatNecontorizatNecontorizat
Conturi cPanel găzduite10 conturi30 conturi90 conturi200 conturi
Certificate SSL gratuiteNelimitateNelimitateNelimitateNelimitate
Backup zilnicInclusInclusInclusInclus
PerformanțăStandardMedieOptimăUltra
Sistem de operareCloudLinuxCloudLinuxCloudLinuxCloudLinux
Panou de controlcPanel/WHMcPanel/WHMcPanel/WHMcPanel/WHM
Instalare rapidă scripturiSoftaculousSoftaculousSoftaculousSoftaculous
Protectie securitate suplimentarăImmunify360Immunify360Immunify360Immunify360
Server Web LiteSpeedLiteSpeedLiteSpeedLiteSpeedLiteSpeed
IP-uri Dedicate1 IP Dedicat1 IP Dedicat2 IP-uri Dedicate5 IP-uri Dedicate
Nameservere propriiIncluseIncluseIncluseIncluse
cPanel BrandingInclusInclusInclusInclus
Cel mai bun prețDOAR 6.49€/lunăDOAR 15.49€/lunăDOAR 34.49€/lunăDOAR 63.49€/lună
Click și comandă

Specificații tehnice complete

Oferim cele mai noi soluții software pentru a oferi servicii de Găzduire Web de calitate.

Facilități GreatHost

Performanță
Maximă

Deținem cele mai performante servere, cu o configurație ultra performantă, pentru o găzduire a site-urilor așa cum vă doriți.

Instalare Scripturi
Cu 1 click

Cu Softaculos instalați rapid o multitudine de scripturi cu un singur click, scăpați de timpul pierdut cu încărcarea manuală.

Certificat SSL
Gratuit

Fiecare pachet de reseller găzduire web vine cu certificate de securitate SSL gratuite, pentru ca site-ul tău și al clienților tăi să ofere siguranța vizitatorilor.

Administrare
Avansată

Cu panoul de control cPanel îți poți administra simplu și în mod complex site-ul tău, iar pentru clienții tăi administrezi totul din WHM, folosim software mereu actualizat.

Întrebări puse frecvent

Reseller de găzduire web reprezintă o oportunitate de a vă construi propria afacere în domeniul găzduirii web sau posibilitatea de a oferi servicii de găzduire web complementare altor servicii web cum ar fi dezvoltarea de website-uri. Alegând un pachet de găzduire reseller veți avea acces la un anumit nivel de resurse – stocare SSD, numar de conturi cPanel, etc. – pe care le veți putea distribui clienților dvs. prin crearea de pachete în WHM.

Ca și reseller de găzduire web aveți câteva avantaje majore, cel mai notabil fiind faptul că infrastructura de gazduire va rămâne în administrarea GreatHost în timp ce dvs. vă puteți concentra asupra afacerii dvs. GreatHost vă va oferi asistență de câte ori veți avea nevoie, fără să aveți nevoie de personal specializat în cadrul companiei dvs.

Toate abonamentele de reseller gazduire web vin cu două interfaţe de administrare: cPanel pentru utilizatorii finali (clienți) şi WHM pentru administrarea conturilor clienților dvs.

Clienții dvs. vor putea să își administreze singuri conturile de email, bazele de date, website-urile prin intermediul panoului de control cPanel, cel mai stabil, performant, rapid și ușor de utilizat.

WHM sau Web Host Manager este o pagină web destinată administrării clienților dvs. WHM permite crearea de pachete, conturi cPanel, modificarea limitelor de resurse pentru fiecare cont cPanel în parte, modificarea parolelor sau restricționarea conturilor cPanel + alte facilitați.

Nu există o limită în ceea ce priveste numărul de domenii pe care le puteți găzdui în cadrul pachetului dvs. de reseller găzduire web. Fiecare plan de reseller găzduire are o limită în ceea ce privește numărul de conturi cPanel pe care le puteți crea însă în cadrul acestora puteți adăuga oricâte domenii doriți.

Ca reseller de gazduire web, dvs. aveți responsabilitatea de a asigura prima linie de suport către clienții dvs. Veți fi responsabil de comunicarea directă cu clienții dvs. Însă GreatHost vă va ajuta ori de câte ori veți avea nevoie

GreatHost va rămâne la dispoziția dvs. 24/7 prin intermediul Departamentului Tehnic. Ne veți putea contacta oricând pentru orice probleme ce ține de funcționarea infrastructurii de găzduire. Suntem mereu pregătiți pentru a prelua și răspunde în cel mai scurt timp solicitărilor dvs.

Cu siguranță, puteți face upgrade oricând doriți la un pachet cu mai multe resurse alocate pachetului dvs. de reseller găzduire web exact când aveți nevoie.

Da, GreatHost vă poate ajuta cu mutarea site-urilor la noi de la providerul actual.

Singura condiție este ca providerul vechi să dețină panoul de control cPanel sau să dețineți un backup complet cPanel.

Pentru website-uri găzduite pe alte platforme decât cPanel, vă rugăm să ne contactați pentru găsirea unei soluții de transfer.

Contactează-ne.

Indiferent dacă aveți nevoie de informații sau întâmpinați o problemă suntem întotdeauna încântați să vă oferim sprijinul de care aveți nevoie, nu ezitați să ne contactați.
Telefon: 0750 444 434