SERVERE VDS

Servere virtuale dedicate (VDS) pe servere ultra performante cu o configurație de ultimă generație

GREATHOST > SERVERE VDS

Putere la prețul corect cu Servere VDS!

Control și funcționalitate dedicate într-un mediu scalabil!

VDS-01
VDS-02
VDS-03
VDS-04
VDS-05
Procesor
Stocare SSD
RAM
Trafic
/lună
comandă

SERVERE VIRTUALE DEDICATE

Serverele noastre virtuale dedicate sunt construite de la început folosind tot spațiul pe dispozitive de stocare SSD. Beneficiați de putere, flexibilitate și control sporit pentru site-urile dvs. web.

Facilități Servere VDS

Infrastructură premium

Folosim echipamente de ultimă generație, de la cele mai renumite branduri de servere HP și Dell, toate serverele sunt colocate în centre de date profesionale garantând servicii de calitate premium clienților noștrii.

Activare RAPIDĂ VDS

La alte firme aștepți câteva ore până la activarea serverului VDS, la GreatHost te bucuri de el în câteva minute după efectuarea plăți, recuperezi timpul pierdut prin instalarea și configurarea serverului VDS.

Virtualizare KVM

KVM este o tehnologie nouă, care nu este un modul, este o parte a nucleului. Folosind KVM veți avea acces complet la root și puteți instala cu ușurință software suplimentar.

Datacenter în România

Toate servere GreatHost sunt colocate în centre de date profesionale cu conexiuni multiple la internet din România (Cluj și București). Astfel asigurăm o calitate sporită a serverelor VPS pe care le oferim clienților.

Întrebări puse frecvent

VDS-urile (Virtual Dedicate Server) sunt superioare soluțiilor tradiționale VPS (Virtual Private Server) oferind puterea și libertatea unui mediu similar celui asigurat de serverele dedicate. Deși similare în anumite privințe, marea diferență dintre VPS-uri și VDS-uri constă în tehnologia de virtualizare și managementul resurselor hardware.

Diferențele între VDS (Virtual Dedicate Server) și un VPS (Virtual Private Server) sunt:

  • Un VDS oferă facilitățile unui server virtual complet izolat. O diferență majoră în comparație cu un VPS o reprezintă abilitatea de a rula sisteme de operare independente de kernel. De exemplu un VDS poate să ruleze orice distribuție Linux, BSD, Windows sau chiar Solaris, astfel gradul ridicat de adaptabilitate pretează perfect VDS-urile pe orice tip de proiect online. Structura simplă a unui VDS crează o platformă care este mai ușor de scalat, deoarece este perfect izolată hardware de alte mașini virtuale, iar migrarea și upgrade-ul VDS-urilor se realizează foarte ușor. Spre deosebire de un VPS, care nu permite izolarea anumitor blocuri de resurse precum magistralele HDD. În concluzie un VDS se comportă ca un server de sine stătător în aproape fiecare aspect.
  • Pe un VDS resursele hardware pot fi partajate și garantate pentru fiecare client în parte, spre deosebire de VPS-uri unde procesorul și ramul sunt “shared” (la comun) pentru toți utilizatorii, accesul acestora la resursele hardware fiind concurențial.
  • VDS-ul este opțiunea mai performantă, mai stabilă și care oferă gradul maxim de flexibilitate dintre cele două variante.

Contactează-ne.

Indiferent dacă aveți nevoie de informații sau întâmpinați o problemă suntem întotdeauna încântați să vă oferim sprijinul de care aveți nevoie, nu ezitați să ne contactați.
Telefon: 0750 444 434